Download CorelDRAW Graphics Suite X5

Created By : | Date : 26 - July - 2011

Assalamu’alaikum Wr. Wb. Wah.. tidak terasa nih, sebentar lagi akan memasuki bulan Ramadhan. Saya selaku penulis baru di blog Nurul Imam Notes ini mohon maaf apabila ada salah kata atau ucap. Sudah lama tidak posting di blog ini nih, saya mohon maaf sekali kepada Mas Imam yang telah memberikan kepercayaan saya untuk menulis di blog ini. Kali ini saya akan share software Graphic Design yang tidak kalah bagus dengan Photoshop. Yup, CorelDRAW Graphics Suite X5. Software berkelas tinggi ini pastinya tidak kalah dengan Adobe Photoshop.

The package CorelDRAW Graphics Suite organized a high degree of compatibility of the widely used formats, including Adobe Illustrator, PhotoShop, Corel Paint Shop Pro, Microsoft Office, JPEG and PDF.
This version correctly saves files in previous versions. Cdr, the very same store files in a format cdr X5 beta version is not recommended.

CorelDRAW Graphics Suite X5 is perfect for the following audiences:

CorelDRAW also includes several new drawing tools and improvements to current tools :

New Features :

System Requirements :

Cara Aktivasi CorelDraw X5 :

Untuk mendownload, CorelDRAW Graphics Suite X5 Full Version With Keygen ada pada link berikut ini.

Instaler CorelDRAW Graphics Suite X5.

Keygen CorelDRAW Graphics Suite X5.

7 Comments

  1. anisayuReply

    wah sungguh mantab infonya
    ijin belajar n memahami…

  2. Jaka @psdesain.netReply

    mbak ayu memahami apa ya??? :P

    tumben nih mas imam terima tulisan beginian..
    gag takut dosa sob? kan software itu orang jual..

  3. pradiszwardhanaReply

    @Mbak Anisayu : Hehe.. terimakasih mbak.. sipp

  4. pradiszwardhanaReply

    @JAKA : Hemm.. menurut Mas Imam, boleh tulis apa saja kok :D

  5. Asmara SusantoReply

    gila ni blog loadingny cepet amet mas :D
    haha, visitback y. dtunggu suportny buat kontes SEO pertama sy

  6. yang penting shareReply

    ini dia yg kucari2 hehehe ketemu disni
    makasih bro pradisz

  7. tablet android honeyReply

    cepet banget udah x5 aja..yang x3 aja blom kelar..awakakaka..thanks sharenya gan…sap tau nti ane butuh nyedot dari mari aja…. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

code.poptm.com | 522: Connection timed out

Error 522 Ray ID: 49cbb0afd2d713cb • 2019-01-21 18:02:40 UTC

Connection timed out

You

Browser

Working
Los Angeles

Cloudflare

Working
code.poptm.com

Host

Error

What happened?

The initial connection between Cloudflare's network and the origin web server timed out. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you're a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you're the owner of this website:

Contact your hosting provider letting them know your web server is not completing requests. An Error 522 means that the request was able to connect to your web server, but that the request didn't finish. The most likely cause is that something on your server is hogging resources. Additional troubleshooting information here.